08 November 2012

Satria Neo Kembali ??Salam semua..

Saya dimaklumkan baru-baru ini bahawa Satria Neo akan kembali dikeluarkan, kemungkinan jika tiada sebarang masalah tarikh perasmiannya adalah pada pertengahan November ini. Mengenai spesifikasi dan variasinya pula, saya hanya diberitahu buat masa ini kemungkinan Proton hanya mengeluarkan variasi CPS MT & CPS AT sahaja. Untuk variasi LITE pula, kemungkinan bukan dalam masa yang terdekat ini. Info tentang sebarang perubahan spesifikasi atau upgrade juga masih belum diketahui lagi, cuma warna yang bakal dikeluarkan adalah Solid White & Fire Red sahaja. Mengenai harganya juga masih belum pasti.

Satria Neo awalnya telah dilancarkan pada tahun 2006, yang kemudianya model ini terpaksa dihentikan pada pertengahan tahun 2011 hingga ke hari ini atas beberapa sebab yang tertentu. Banyak feedback yang saya terima, dalam pada waktu model ini dihentikan, masih ramai lagi peminat-peminat Satria Neo yang bertanya-tanya untuk mendapatkan model ini. Jadi, ini merupakan berita baik buat mereka yang masih berkeinginan untuk memiliki model ini.

Nantikan berita selanjutnya..
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

1 comment:

  1. Halo,
    Adakah anda sedang mencari syarikat peminjam swasta yang berwibawa dan terakreditasi yang meminjamkan peluang sepanjang hayat? Kami menyediakan semua jenis pinjaman dengan cara yang sangat cepat dan mudah, pinjaman peribadi, pinjaman kereta, pinjaman rumah, pinjaman pelajar, pinjaman perniagaan, pinjaman pelaburan, penyatuan hutang, dan banyak lagi. Adakah anda telah ditolak oleh bank dan institusi kewangan lain? Adakah anda memerlukan penyatuan atau pinjaman gadai janji? Lihatlah lebih jauh seperti yang kita ada di sini untuk membuat semua masalah kewangan anda menjadi sesuatu yang lalu. Kami menawarkan pinjaman dari 5000 dolar kepada 50,000,000 dolar pada kadar faedah pinjaman yang sangat tinggi sebanyak 2%. Hubungi kami hari ini melalui e-mel kami sekarang dan kami akan dengan senang hati membuat masalah kewangan anda dan perkara-perkara yang lalu, Tiada pemeriksaan kredit diperlukan, 100% dijamin.
    E-mel kepada kami: (albakerloanfirm@gmail.com).

    ReplyDelete