30 December 2015

Saga FLX SV Model Mampu Milik Terkini

Salam pembaca Blue Pearl Auto..


Model mampu milik keluaran PROTON akhirnya menjengah pasaran secara rasmi pada 15 Jun 2013. Saga FLX SV (Super Value) didatangkan dalam kelas FLX yang sama tetapi dalam varian yang lebih ekonomi dan mampu milik, sesuai bagi yang bujang baikpun yang bekeluarga. Tanpa mengenepikan ciri ciri keselamatan , Saga SV sememangnya berbaloi dimiliki.

                              

 Ciri-ciri Saga FLX SV
+ Warna terkini "Fire Red"
+ Max speed 165 km/h
+ 5.3M turning radius
+ 40L tank
+ Front-MacPherson with stabiliser bar
+ Rear- torsion Beam Axle
+ 175/70R/13 Tyre and wheel size
+ Radio Cd/MP3 Player
+ Dual SRS Airbags
+ Reverse sensor
+ Alarm and Keyless remote Entry
+ Central Door Lock
+ 4 power windows
+ 6L per 100km fuel consumption = RM11.40
+ 94 hp
+ Torque 120 Nm






Harga Saga SV adalah seperti berikut
Manual - RM33,438.15 ( solid), RM 33,888.15 (metallic) bulanan RM390 (full loan), RM352 (10% muka)
Auto (CVT)- RM36,438.15 (solid), RM 36,888.15 (metalic) bulanan RM420 (full loan), RM384 (10% muka)

**RM250 sebulan seperti iklan di akhbar dan media lain adalah berbentuk step up financing. Tahun 1 RM250, tahun 2-3 rm320, 4-6 rm410, 7-9 rm430**



#Tanpa yuran booking
#Pinjaman Penuh 100%
#Stok Sedia Ada
#Pinjaman Sehingga 9 tahun
#Proses Mudah, Jujur, Ikhlas & Pantas
#Tanpa penjamin
#Tanpa perlu penyata gaji (slip gaji)
#Harga dari RM33438
#SEHARI BEKERJA sudah layak memohon !!!???

                                          
Syarat-syarat asas skim graduan IPT:

1. Memiliki diploma atau Ijazah dan keatas
2. Mendapat tawaran kerja dari sebuah syarikat
3. Gaji yang ditawarkan mestilah melebihi RM 1000 ke atas ( model ini sahaja )
4. Berjawatan Tetap @ Kontrak (kontrak mestilah melebih 6 bulan keatas)
5. Kereta pertama

Kakitangan kerajaan dan swasta amat dialu alukan !!

                             
Graduan yang baru bekerja juga amat digalakkan memohon!!
Perkhidmatan walk-in juga disediakan kerumah@pejabat anda bagi kawasan KL dan Selangor (untuk dokumen yang sudah lengkap sahaja).
Apa tunggu lagi? Tak perlu nak klik sana sinun lagi..!!
Hubungi/SMS saya sekarang untuk menempah dan bergaya dengan SAGA baru anda.
Layanan terbaik menanti anda..


++urusniaga merangkumi 1 Semenanjung+++

(Call/SMS/Emel/WhatsApp/) saya skrg!!

En.Jasz 0192520696
jasz_888@yahoo.com.my
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

12 comments:

  1. Gaji bersih 1200 boleh lepas x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh cuba xde masalah. Company kena stabil kalau kes cam awak ni.

      Delete
    2. Sy keje ngn Tan Chong Motor Assembelies Sdn Bhd. Company buat kereta nissan. Company ni kukuh ke?

      Delete
    3. Kalau ikut nama company tu cam kukuh dah.

      Delete
  2. Nk tanya pasal alza....gj brsh 1040.gaji isteri brsh 1242.bleh tk combine loan.
    Ini email sy neo_liver@ymail.com

    ReplyDelete
  3. nak tanya kalau kakitangan krajaan kna gaji brape yer? tak perlu slip gaji ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gaji bersih kena ada dalam rm1400 ke atas kalau tanak guna gerento. Tanpa slip gaji hanya utk skim graduan sahaja yakni lepasan diploma atau ijazah dan ke atas berumur sehingga 30 thn.

      Delete
  4. Bulanan untuk skim graduan berapa??

    ReplyDelete
  5. Saya nk beli axia advance atau saga flx basic say 1800.+alowance ttp 300 total 2100.saya nk buat dp 10% tp sy tiada payslip boleh ke tuan bantu saya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gaji masuk bank tak dan ada penyata epf x?

      Delete
  6. Gaji bersih 1400... Tpi gaji cash bulanan... Tak bank in...blh lepas tak

    ReplyDelete