31 December 2015

Saga FLX 1.3 PLUS

SAGA PLUS!!!!


Pengeluaran Saga SV telah digantikan dengan SAGA PLUS yang menjanjikan lebih gaya dan kepuasan yang berbeza buat bakal pemiliknya.

SAGA PLUS sudah boleh ditempah dan diperolehi tanpa perlu menunggu masa yang panjang, memandangkan produktiviti pengeluaran telah dipertingkatkan bagi memenuhi permintaan bagi pasaran sedan yang menjanjikan harga yang mampu milik.


Model pengganti Saga SV ini tidak mengalami apa apa perubahan harga sebaliknya dikekalkan harga asal walaupun ditambah dengan aksesori2 yang berbeza dari model SV.Harga dari 
RM33719 versi manual (full loan rm399) 
RM36576 versi auto (full loan rm435)

Berminat memiliki sedan termurah di Malaysia masa kini?
Jasz
0192520696
Call Sms whatsapp

Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

2 comments:

  1. assalammualaikum boss. saya kerja swasta gaji bersih dalam rm 1300++. layak tak kalau nak beli proton saga flx 1.3 plus?

    ReplyDelete
  2. Halo,
    Adakah anda sedang mencari syarikat peminjam swasta yang berwibawa dan terakreditasi yang meminjamkan peluang sepanjang hayat? Kami menyediakan semua jenis pinjaman dengan cara yang sangat cepat dan mudah, pinjaman peribadi, pinjaman kereta, pinjaman rumah, pinjaman pelajar, pinjaman perniagaan, pinjaman pelaburan, penyatuan hutang, dan banyak lagi. Adakah anda telah ditolak oleh bank dan institusi kewangan lain? Adakah anda memerlukan penyatuan atau pinjaman gadai janji? Lihatlah lebih jauh seperti yang kita ada di sini untuk membuat semua masalah kewangan anda menjadi sesuatu yang lalu. Kami menawarkan pinjaman dari 5000 dolar kepada 50,000,000 dolar pada kadar faedah pinjaman yang sangat tinggi sebanyak 2%. Hubungi kami hari ini melalui e-mel kami sekarang dan kami akan dengan senang hati membuat masalah kewangan anda dan perkara-perkara yang lalu, Tiada pemeriksaan kredit diperlukan, 100% dijamin.
    E-mel kepada kami: (albakerloanfirm@gmail.com).

    ReplyDelete